Новини
Logo_winter_tour_1
01.03.2011
Резултати от втора квалификация на Зимен тур Сторгозия

Състезателната двойка Георги Костов и Каскада от ККС Божур спечелиха първо място при децата в изпитанието за 4-годишни коне, деца и аматьори на втората квалификация от Зимен тур “Сторгозия”, провела се на закрития манеж на КСБ “Хан Аспарух” в София.

В категория „Аматьори”, призът грабнаха Боян Цанев и Зоро от ККС Давид - Перник, а в категория 4 годишни коне първото място бе за Петър Марчев и кон Еклипсо от ККС Олимпик. Почетното второ и трето място в надпреварата по прескачане на препятствия за деца заслужиха състезателните двойки Калоян Емилов с Преслав и Любомир Иванов с Епизод, за аматьори Теодор Миронов с Капитолия от ККС Елит и Лина Семеновас кобила Аида от Левски, за 4 годишни коне Живко Борисов със Зо Чакала от Давид Перник и Валентин Спасов с Кристина от Болкан Хорсис.

 

В изпитанието за млади коне 5 и 6 годишни и юноши до 18 години почетната тройка е с състав: Апостол Тенев с кобила Клаудия Куик – първо място, Апостол Тенев с кон Бой Б – второ място, Красимир Йорданов с Алекс 4 – трето място.

 

Светлин Иванов заслужи първото място в изпитанието в категория Л с кон Апогей и трето с кон Драк. Второто място бе за Владимир Симеонов с кобила Вики Лаура.

 

Още резултати от състезанието може да намерите на: http://www.horsesportbg.org/calendar