Новини
Logo_winter_tour_1
07.02.2011
Резултати от първа квалификация на зимен тур “Сторгозия”

Първа квалификация от зимния турнир по прескачане на препятствия “Сторгозия” се проведе през уикенда на КСБ “Хан Аспарух”.

 

Състезателната двойка Емил Красимиров с кон Диамант спечели първото място в клас млади коне, а второ и трето място съответно заеха Петър Марчев с Еклипсо и Бранимир Кръстанов с Провокатор.

 

Апостол Тенев с кобила Клаудия Куик заслужи първо място в клас млади коне 5-6 годишни, следван от Страхил Ангелов с Диадора и Апостол Тенев с Фаусто.

 

Светлин Иванов спечели първото място с кон Апогей в изпитанията до 120 см., а Аспарух Атанасов с Джиана В и  Калин Неделчев със Се Мон Ами заеха съответно второто и трето почетно място.

 

Следващото квалификационно състезание от турнир “Сторгозия” ще се проведе на 26 февруари на конна база хан Аспарух.

 

Състезанието се провежда с медийното партньорство на Хоби ТВ.  Наградите за децата бяха осигурени от Horsepower -  ездова екипировка, а Barefoot ще осигури ваучери за наградите на победителите на финалния турнир в категория деца и юноши.

 

Организатори на “Зимен тур Сторгозия” са, Ездови клуб “Свети Георги” София и Ездови клуб ”Сторгозия” –Плевен със съдействието на Българска федерация конен спорт.