Новини
Ray-hartl-pensive-beauty
02.12.2010
Добра организация и интересна надпревара в последния за годината турнир в страната

Турнир по прескачане на препятствия, кръг от зимна лига се проведе в неделя на конно-спортна база “Хан Аспарух”. В състезанието, организирано от  клуб по конен спорт “Левски” се включиха 60 коня от 15 клуба, които премериха сили на големия закрит манеж в базата.

 

 

В изпитанието по прескачане на препятствия с височина 80 см. първи се класира Валентин Спасов с кон Гидран – Оникс, а втора и трета позиция заеха съответно състезателните двойки Марио Делянски с  Чариди Z   и Северина Левкова със Сайто.

 

 

Христо Найденов с Калър Дрийм победи в прескачането на препятствия с височина 110 см., а след него се класираха Радомир Матев с кон Куба Либре на второ място и Георги Цветков с кон Орландо на трето място.

 

 

При изпитанието с височина на препятствието 125 см. състезателната двойка Христо Найденов с Алвин Z заеха първата позиция в класирането, следвани от Владимир Спасов с Адвентис и Андриан Тодоров с Куандо.

 

 

При децата почетната тройка е в състав: Любомир Иванов с кон Епизод на първо място, Иван Веденичаров с кон Еталон на второ и Венцислав Изов с Вундеркинд на трето.

 

 

Класирането при аматьорите е следното: състезателна двойка Велизар Велков и кон Сайгон – първо място, Лина Семенова  и кобила  Аида – второ място,  Мая Захариева и кон Нерон – трето място.