Новини
Fei_logo_new
03.11.2010
ФЕИ определи реда за изслушване на кандидатите за президент

Международната федерация по конен спорт (ФЕИ) с жребий определи реда, по който ще се представят кандидатите за президент на федерацията за следващия мандат от четири години,  на сесия, наречена “Запознай се с кандидатите”. Президентските избори ще се проведат по време на Генералната Асамблея на федерацията в Тайпе на 4 и 5 ноември.

 

Сесията “Запознай се с кандидатите” ще се проведе на 4 ноември и първа пред делегатите ще се представи Нейно Височество принцеса Хайя, настоящ президент на ФЕИ. Жребият определи след нея да се преставят Хенк Ротингюс от Холандия и Свен Холмберг от Швеция, настоящ първи вицепризедент.

 

Изслушването им ще започне в 16:00 часа местно време. Всеки кандидат ще разполага с 15 минути за презентация последвана от 45 минути за дебати.  Дебатите ще бъдат водени от международно признатият арбитър и бивш водещ на ВВС - Санди Чалмърс.

 

Националните федерации са предоставили предварително въпросите си към кандидатите за президент, но в хода на дебата ще се допускат и допълнителни питания от страна на представителите на националните федерации.