Новини
Img_3147
17.10.2022
Държавен шампионат Млади коне 2022

На 14 - 16.10.2022 се проведе Държавният шампионат за Млади коне за 2022 год. на СК "Тракиец".

Държавен шампион за 2022 в категория 4 год. коне е Недко Гайдаров с кобила Аполония от ККС "Шумен", сребърен медал за Андрей Гочев и Дикаприо от ККС "Тракиец", а третото място за Филип Велев и Копидон от ККС "Буцефал Ендюранс".

В катогорията 5 год. коне, златото грабна Денислав Мартинов с кон Диамант от ККС "Дежа Вю", второто и третото място място са за Калин Неделчев от ККС "Пълдин" с двата му млади коня- Коколина и Диабалт.

За категорииите 6 и 7 год. коне шампионата спечели Ангел Няголов от ККС "Агалар". Ангел и Янник PS станаха шампиони в 6 год. коне, второто място и сребърният медал са за Ивана Ангелова и Интро - К Вант'Т Катенахй от ККС "Ген. Крум Лекарски", и трети в 6 год. коне и с бронзов медал - Ивелин Вълев с кон Картего от ККС "Екуита".

В 7 год. коне - Ангел Няголов и кобила Касацента Петра от ККС "Агалар" са носители на златният медал в категорията. Втори и сребърен медал за Милко Кочев с кон Дунав от ККС "Пълдин", а третото място за Филип Велев с Карел Н от ККС"Буцефал Ендюранс".

Резултатите можете да видите на страницата на Българска федерация по конен спорт

http://www.horsesportbg.org/calendar?page=5&year=2022