Новини
Equine-seminar-invitation_web-(1)
02.04.2013
Семинар „Техники на подковаване и здраве на копитата”

 

Семинар на тема  „Техники на подковаване и здраве на копитата” ще се проведе в Тракийски универитет гр. Стара Загора на 6 април от 10:00 часа

Семинарът е с участието на г-н Пол Хелмайер – Президент на EDHV – Първа асоциация на подковачите в Германия и г-н Юрген Готхарт – специалист по биомеханика на копитото, спортно и ортопедично подковаване и първият действащ подковач със защитена научна теза в областта. Двамата водещи специалисти в Европа и света ще презентират по актуални въпроси и техники на подковаването, включително на спортното и ортопедичното. От страна на Alltech ще бъде изнесена презентация за това как чрез храненето може да се въздейства върху здравето на конете и копитата. След презентациите ще има практическа част с демонстрации на подковаване.

Семинарът е насочен към собственици на коне, собственици на спортни клубове и конни бази, подковачи, състезатели, ветеринарни лекари и специалисти по хранене.

Организира се от Alltech България, Катедра „Ветеринарна хирургия” Тракийски университет, EDHV – Първа асоциация на подковачите в Германия и CEMTEC – консумативи за подковаване, Швеция.

Участието в семинара не е свързано със заплащането на такса. За пълна информация относно програмата на събитието, както и за заявяване на участие, моля свържете се с:

Надя Куцарова – 0886 450 777;

Васил Лисков – 0885 261 628;

Офис – 042 601 916, e-mail: vliskov@alltech.com