Новини
2012-small
01.11.2012
"2012 препускащи емоции" е новата кампания на БФКС

Мотивирани от постоянно нарастващия интерес на приятелите на конния спорт към страницата ни в социалната мрежа Facebook, решихме да реализираме нова кампания под надслов „2012 препускащи емоции”.

 

Кампанията си поставя за цел да се създаде албум със снимки, представящ най-емоционалните, интересни и паметни спортни събития и моменти през годината. В нея могат да участват всички членове на клубовете по конен спорт, състезатели, приятели на спорта, които са заснели моменти от състезания през годината и биха искали да ги споделят в социалната мрежа.

 

Всеки желаещ да участва в кампанията е необходимо да изпрати снимка от събитие през годината с кратък и въздействащ текст, описващ визуализирания спортен повод. Индивидуалните участници могат да се включат в кампанията с максимум 3 снимки. Всички изпратени снимки ще се събират и своевременно публикуват в албум на страницата на БФКС, озаглавен „2012 препускащи емоции”. До участие в кампанията няма да се допускат снимки и текстове, уронващи персонален авторитет или спортен престиж.

 

Авторът на снимката, събрала най-много харесвания ще получи като награда уикенд с една нощувка в четиризвездния хотел „Санкт Петербург” в Пловдив.

При определянето на победителите няма да се вземат предвид коментарите под снимката, а само индивидуалните харесвания (likes).

 

Кампанията ще продължи до края на годината.

 

Изпращайте снимков материал с придружаващ текст, имената на автора на снимката и координати за контакт, на вниманието на Радостина Генова – PR Специалист, Key Experts Group на e-mail: rgenova@k-e-g.eu.

 

Вярваме, че чрез кампанията „2012 препускащи емоции”  заедно с приятелите на конния спорт ще създадем визуално-емоционалната картина на изминалата спортна година.