Новини
Raitchevrossen_capoccino_12_fr
27.08.2012
Росен Райчев с Капучино спечели Приз „Рансхофен” на турнир в Австрия

 

Българският състезател Росен Райчев отново демонстрира спортната си класа на международен турнир по прескачане на препятствия, провел се от 23-ти до 26-ти август в австрийския град Рансхофен. 

 

Състезателят ни стартира участието си в турнира с четвърто място в Gold Tour с височина на препятствията 140 см., в който с кон Капучино премери спортно майсторство с общо 81 състезателни двойки. Росен премина паркура без наказателни точки за време от 63.50 сек. 

 

С чист бараж и състезателно време от 37.37 сек., Росен Райчев с кон Капучино триумфира с Приз „Рансхофен” във втория състезателен ден на турнира като убедително надделя над 62-та ездачи, взели участие в изпитание с височина 145 см. 

 

57 състезателни двойки се конкурираха в Гранд При изпитанието на международния турнир в Австрия. Българският състезател отново демонстрира класата си като с кон Коабс преодоля чисто паркур с височина на препятствията от 145 см. за време от 46,66 сек. и се класира на призова втора позиция. 

 

 

Участие в престижния международен турнир по прескачане на препятствия взеха още двама български състезатели - Христо Найденов с кон Ейнджъл Зет и Апостол Тенев с Лаванда. Апостол Тенев е 22-ри в класирането на Гранд При изпитанието с 5 наказателни точки и време от 80.75 сек.