Новини
Anna boyova_winner_national tour 1 june
01.06.2012
Победа за Анна Бойова в национален турнир в Божурище

33 състезателни двойки участваха в изпитанието за 5-годишни и по-възрастни коне, аматьори и деца на национално ниво, с което стартира втория състезателен ден на Световната купа по прескачане на препятствия в Божурище. 

 

При децата най-убедително се представи Желязко Димитров с кобила Непала от ездови клуб „Шумен-2010” следван от Мартина Агопян с кобила Диадора от клуб „Престиж” и Венцислав Изов с кон Езоп от клуб „МСВ Изови”, класирали се съответно на второ и трето място. 

 

При аматьорите първите две призови позиции бяха за представители на клуб „Демет”, а именно Мелиха Кирова с кобила Дара Бубамара и Христо Киров с Демет Апокалипсис. Трети остана Къньо Тодоров с Айдахо от СККС „Варна”. 

 

С чист паркур състезателната двойка Анна Бойова и Лудетина от клуб „Престиж” заслужиха първото място в класирането за мъже/жени. Второ място бе за Петко Младенов с Ексалант Естрада от клуб „Карнавал”, трето за Мирослав Илиев с кон Калоян от клуб „Калоян 92”, а четвърти са класира представителя на клуб „Сторгозия” Асен Илиев, участвал в надпреварата с кобила Ривърденс.