Новини
Rosen raychev
19.11.2011
Нови успехи на Росен Райчев в Германия

Поредица от състезателни успехи записа Росен Райчев при участието си в турнири по прескачане на препятствия в Германия. На състезание в град Боул, провело се от 7ми до 9ти ноември българският състезател записва призово второ класиране след бараж между шестимата най-добри участници при височина на препятствията от 150 см.

 

Големият състезателен триумф на Росен Райчев е от участието му в шампионат по прескачане на препятствия в провинция Баден-Вюртемберг, който се проведе на 16ти и 17ти ноември. На 16ти ноември той се класира първи в квалификация с награден фонд от 8000 евро отново след оспорван бараж в пряка конкуренция с шестима ездачи. В квалификацията и в Гранд При надпреварата на шампионата българинът участва в състезателна двойка с кон Капучино.

 

Блестящо е представянето на Райчев в Гранд При надпреварата на шампионата в германската провинция с награден фонд от 18 000 евро. Той оглавява класирането с убедителен резултат в бараж между 10 състезателя, с което става първият чужденец спечелил приза на провинция Баден-Вюртемберг.

 

Снимки от участията на Росен Райчев може да намерите във фен страницата му в facebook: http://www.facebook.com/pages/Rossen-Raytchev/170227359737481