Новини
Balkan jumping cjampioship_zagreb_small
07.09.2011
Успех в Загреб за най-малките ни състезатели

Българският състезател Желязко Димитров за втора поредна година демонстрира отличната си спортна подготовка по време на балкански шампионат по прескачане на препятствия. С кобила Непала той спечели първото място в Гранд При надпреварата при децата в Загреб.

 

Състезателят ни в категория юноши Иван Кисьов се отличи в индивидуалните изпитания по  време на балканското първенство по прескачане на препятствия в хърватската столица.  Той спечели бронз в индивидуалното класиране в състезателна двойка с кон Казус Ван Кайзъл, а гръцките състезатели Филипос Папагеоргиус и Елена Катерина Имирзиади триумфираха със  златния и сребърен приз  при юношите.
В изпитание за клас млади коне Иван Кисьов заслужи първото място с 6-годишния кон Кардам следван в класирането от състезателя на Гърция Александър Фурлис  със 7-годишния Падис Дрийм Зет и сръбската състезателка Катерина Илич със 7-годишната кобила Еспри де Ви.

 

Юношеският отбор в състав: Иван Кисьов, Кристиян Вълев, Владимир Симеонов и Полина Радославова заслужи третото място в отборното класирането в Загреб.