Новини
Konen klub 3
30.08.2011
БФКС реализира атрактивна онлайн кампания вече 6 месеца

 

Българска федерация по конен спорт успешно стартира онлайн кампания “Конен клуб за всеки”, която вече половин година популяризира ездата сред любители и приятели и представя клубовете и базите по конен спорт в страната. 

 

Кампанията, която се реализира на Facebook страницата на Българска федерация по коннен спорт /www.facebook.com/horsesportbg/, всеки месец представя по един клуб или база. Потребителите могат да харесват или коментират представянето като по този начин регистрират участие в играта и в края на месеца участват в жребий за определен брой безплатни уроци по езда, предоставена на съответния клуб. Страницата на БФКС става все по-популярна в социалната мрежа и към момента има 845 фена като броят им постоянно нараства. 

 

От началото на кампанията през месец март досега бяха представени едни от най-силните клубове по конен спорт и съответно атрактивни спортни бази, а именно спортен клуб  “МСВ-Опицвет /конна база “МСВ Изови”/ в с. Опицвет, клуб по конен спорт “Калоян” 92 в Арбанаси, който за втора поредна година е носител на Купата на председателя на БФКС, клубът с 18-годишна история - “Свети Георги” от София, клуб по конен спорт “Сторгозия” /конна база в с. Рибен, Плевенско/, чийто състезател Калин Неделчев спечели Гранд При по време на Световната купа по прескачане на  препятствия в Божурище през месец юни и клуб по конен спорт “Св. Cв. Константин и Елена” /конна база “Хардленд”/ в с.Константин, Великотърновско. През месец август кампанията представя клуб по конен спорт “Кубар” в Бургас, който се намира на брега на Мандренското езеро и предлага широк спектър от услуги за любителска и професионална езда. Клубът ще осигури три безплатни урока по езда на печелившия в кампанията “Конен клуб за всеки”.

 

БФКС развива дейността си в 40 населени места в страната чрез широка и пълноценно функционираща мрежа от клубове и бази по конен спорт. Към настоящият момент във федерацията членуват 83 клуба по конен спорт, чиято дейност ще бъде представена пред широката аудитория чрез кампанията “Конен клуб за всеки”.