Новини
Sveti georgi_logo
11.07.2011
Покана за пресконференция по повод международния турнир “Свети Георги”

Конно-спортна база “Хан Аспарух” в София ще бъде домакин на традиционния Международен турнир по конен спорт “Свети Георги”, който ще се проведе от 15 до 17 юли. XIX-тото издание на турнира ще премине под патронажа на кмета столицата - г-жа Йорданка Фандъкова. 

 

Заповядайте на пресконференция, която ще се проведе на 13 юли от 11.00 часа в пресклуб “България”, Национален стадион “Васил Левски”, за да научите подробности за участниците от Беларус, Гърция, Македония, Турция, Румъния и България, както и за регламента на динамичната напревара по прескачане на препятствия.

 

Международният турнир “Свети Георги” ще бъде с награден фонд от 11 200 евро и с предметни награди за над 1 500 лв. Най-добрият ездач ще получи купата “Св. Георги”.

 

Състезанието с утвърдена история в спортния календар по конен спорт се организира от Българска федерация по конен спорт, Ездови клуб “Свети Георги” и Столична община със съдействието на спонсорите: София Франс Ауто - официален вносител на Пежо за България, Български спортен тотализатор, Минерална вода „Девин”, Автомагистрали – Хемус АД, Централен универсален магазин АД, Биомет,  Инвойс, Оптикс България, Агенция за сигурност и охрана „Сириус”, Хорс пауър ЕООД, Демет, Бестимекс, Чакрини, Катаржина, Картел, Хусе.
Медиен партньор на събитието е сп. “Езда”.