Новини
Dessislava kotseva&gravelit
03.06.2011
11:25 31 състезателни двойки стартираха във второто национално изпитание

С национално изпитание по прескачане на препятствия в класове – деца, аматьори и 5-годишни коне, започна първия ден от Световната купа по прескачане на препятствия, която се провежда на конно-спортна база “Ген.Крум Лекарски” в Божурище.

Във второто изпитание в национален клас, което се проведе в сутрешните часове на деня се включиха 31 състезателни двойки в категории деца, мъже и аматьори. Състезателната двойка от Турция Емре Буладоглу и кобила Атина спечели първото място при децата следвани от състезателните двойки Красина Кръстева с кон Наден на второ място и Селин Чан Гюней с Леон Джи от Турцияна трето място. При аматьорите Любчо Докузов с Валдано Бой спечели първото място, Елена Семенова с Аида бе на второ, а Христо Киров с Демет Апокалипсис на трето.

Йонут Урсаче от Румъния зае първото място при мъжете с кобила Касиана и второто с кон Лагерфелд в надпреварата при мъжете. Българският състезател Аспарух Атанасов с Ларсон остана на трето място. В призовата петица попаднаха още Пламен Радославов с Никита на четвърто място и Недко Петров с Конхидан на пето.

Победителите получиха наградите си от председателя на журито на терен Димитър Генов и Ярослав Димитров от Булбарн България – спонсор на състезанието.

 

Снимки от турнира на:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.203941432982242.49265.168682663174786&saved