Новини
Winner children selim can guney & leon g (2)2
02.06.2011
11:00 С изпитания в национален клас започна първия ден от Световната купа по прескачане на препятствия

 

С национално изпитание по прескачане на препятствия в класове – деца, аматьори и 5-годишни коне, започна първия ден от Световната купа по прескачане на препятствия, която се провежда на конно-спортна база “Ген.Крум Лекарски” в Божурище.

В изпитанието с височина на препятствията от 105-110 см. се включиха 31 състезатели от трите категории. При децата Селин Чан Гюней от Турция с кон Леон Джи се класира на първо място, следван от Емре Боладоглу също от Турция с кобила Атина и българската състезателна Красина Кръстева с кобила Наден съответно на второ и трето място.   

Любчо Докузов с кон Валдано Бой триумфира при аматьорите. Призовото второ място бе за Христо Киров с кон Демет Апокалипсис, а третото за Иван Чолаков с кон Арканзас.

В клас 5-годишни коне почетната тройка е в състав: Апостол Тенев с кобила Клаудия Куик – първо място, Пламен Радославов с кобила Никита – второ място, Недко Путров с кон Конхидан – трето място. Състезателните двойки Марио Делянски с Чарити и Юлия Младенова с Каспър заеха съответно четвърто и пето място в надпреварата.

Спонсори на националното изпитание в първия състезателен ден бяха фирмите Husse-доставчик на качествени продукти за коне и Horsepower – екипировки за езда и амуниции.

 

Снимки от турнира на:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.203941432982242.49265.168682663174786&saved