Новини
White horses
14.05.2011
13:30ч. Високо темпо и атрактивни спортни изпълнения през втория ден на Балканския шампионат в Шумен

В кънтри крос изпитанието за балкански шампионат Милашко Богдан от Румъния с кобила Лейди Кера оглави призовата тройка, следван българските състезатели Илиян Искъров с Карлщат, който се класира втори и Веселин Петров с кон Адлер с трето класиране.
Състезателна двойка Милашко Богдан и Лейди Кера оглавяват временното класиране за Балканския шампионат по всестранна езда. Българите Илиян Искъров с Карлщат и Веселин Петров с Адлер заемат съответно второто и трето място. Сумираните резултати от тестовете по обездка от първия ден и от кънтри крос изпитанията днес определят временното класиране до момента.

 

Марио Бировски с кобила Нимфа се класира първи в кънтри крос изпитанията за международния турнир CIC2* днес, следван от Светлин Иванов, който с кон Сакраменто зае второто място в класирането и третото място с кон Назир.
Във временното класиране за международния турнир CIC2* Светлин Иванов заема първо място с кон Сакраменто и второ място с кон Назир. Третото място е за Марио Бировски с кобила Нимфа. 

 

Светлозар Славчев с кобила Денсинг Мейдан е първи в кънтри крос изпитанията в международния турнир CCI1*, следван от Мирослав Илиев с кобила Грация и Доган Дениз от Турция с кон Анталия.
Въпреки второто място в кънтри кроса, Мирослав Илиев е начело във временното класиране за турнира CCI1*, следван от Светлозар Славчев на второ и Доган Дениз на трето място.