Новини
Bef logo
11.05.2011
Шумен посреща участниците в Балкански шампионат по всестранна езда

Балканският шампионат по всестранна езда е първото голямо международно състезание, на което страната ни ще бъде домакин през тази година. Спортното събитие ще се проведе от 13 /петък/ до 15 /неделя/ май на в местността Кабиюшка гора до гр. Шумен.

 

В Балканския шампионат CCI* и CIC** ще се включат отбори от България, Румъния и Турция. Българският отбор по всестранна езда е в състав: Александър Красимиров с кон Сан Диего, Светлин Иванов с кон Миг, Илиян Искъров с кон Карлщат и Веселин Петров с кон Адлер.

 

В петък ще се проведат изпитанията по обездка /начален час - 09:00/, а в събота ви каним да наблюдавате динамичните и атрактивни крос-кънтри тестове, като в часовия интервал 08:30-14:00 часа ще се проведат изпитанията с най-високо ниво на препятствията. Финалните изпитания по прескачане на препятствия и награждаването на победителите след всяка категория ще бъдат в неделя. Старт на прескачането в неделя ще бъде даден в 10:00 часа.

 

Очакваме Ви, за да споделим заедно емоцията от вълнуващите и динамични изпитания, които обединява дисциплината всестранна езда.